top of page

Saçlarda ''Zeytin Ağacı'' esintisi

"Sabit Akkaya Hair Stylist" JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea'de açıldı. Akkaya'nın yeni salon açılışı "Köklerle temas" konulu bir defileyle gerçekleşti. Sabit Akkaya, spiral örgülü saç tasarımlarıyla köklerle temas ve atalara saygı konseptli defilesinde saçlarda "Zeytin Ağacı" etkisi yarattı. Tüm dünyanın ve Türkiye'nin yakından takip ettiği aile dizimi bu kez de örgülü saçlarda hayat buldu.


Tülin Şahin, Şira Sahilli gibi isimlerin saç mankenliği yaptığı, sunumları Ezgi Avcı'nın üstlendiği defilenin ünlü konukları arasında Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı, oyuncu Aslı Sümen, Bilgi Aydoğmuş, Aslıhan Karalar, Cansu Melis Karakuş, Aslı Melisa Uzun ve Sena Çakır, modacı Zeynep Kartal, Beste Korkmaz, Raşit Bağzıbağlı, Özlem Süer ve Cihan Nacar, şarkıcı ve sunucu Züleyha Ortak da vardı.


Miss Turkey 2022 1'incisi Nursena Say, 2'ncisi Aleyna Şirin, 3'sü Selin Gurdikyan da defilenin konukları arasında yer aldı. Kadınların atalarla bağ kurduğu, güçlerini köklerinden yeniden ele aldığı gecede meme kanseri farkındalığı ve erken teşhisin önemi de vurgulandı.



KADINLAR YARATICI YAŞAM GÜCÜNÜ SAÇ ÖRGÜSÜNDE BULACAK

Sabit Akkaya, atalarla bağı ön plana çıkardığı saç tasarımları için "Eski medeniyetlerde saçlar yaşam enerjisini, güneşi temsil eder. Saçlarımız vasıtasıyla hislerimizle bağ kurarız, kadınların örgülerle atalarının bilincine yolculuk yapmasını istedim" dedi.

Akkaya, saç sanatındaki yeteneğini hayal gücünün sınırları zorlayan bir defile ve ünlü mankenlerin katılımı ile izleyicilerine sundu.




bottom of page